Májové chute v Grandhoteli Praha

„MÁJOVÁ BRYNDZA = BIELE ZLATO“

Slovenskú chuť v spolupráci so slovenskými farmármi vám pripnášame na stôl v Grandhoteli Praha. Poctivú májovú bryndzu si môžete vychutnať počas 5-chodového menu, ktoré pre vás pripravil náš šéfkuchár Ján Dudáš. Večer sa bude niesť nie len degustačným menu zostaveným s dôrazom na chute Slovenska, ale aj ochutnávkou vín v spolupráci s vinárstvom Chateau Grand Bari.

 

Amuse Bouche

Bryndzová espuma, prepelica, medvedí cesnak, med

Polievka

Špargľový krém, piroh s údenou bryndzou, citrónový kaviár, šťaveľ

Hlavné jedlo

Diviak, špenát, špalda, ratatouille zelenina, demikát, mladá mrkva

Medzichod

Marinované hovädzie rebro, špargľa, spálená brydza, parená buchta, mladý kel

Dezert

Smreková zmrzlina, koňakové jahody, hlina z bielej čokolády, jahodové pyré s citrónovým tymiánom


 

Kde: Grandhotel Praha****
Kedy: sobota 01. júna 2019 o 18:00 hod.
Cena: 35 eur/osoba

 
Rezervujte si váš zážitok
Počet hostí je obmedzený, preto neváhajte a rezervujte si svoje miesto čo najskôr!

 

Spojte vašu ochutnávku s pobytom

a rezervujte si víkend pod Lomnickým štítom

  • telefonicky: +421 44 290 13 38
  • emailom: reservation@ghpraha.sk
  • alebo využite najvýhodnejšiu online rezerváciu:

REZERVOVAŤ ONLINE