Reštaurácie a bary

Jedinečná slovenská chuť na tanieri

Vychutnajte si Tatry ako na dlani a ich jedinečnú chuť na tanieri. V Grandhoteli Praha ochutnáte kuchyňu so slovenským prízvukom, tatranským korením a produktmi od slovenských farmárov.

Cesta pokušenia

Skúsený šéfkuchár Gabriel Piešťanský vás zavedie na cestu potešenia a jeho tím vás bude rozmaznávať tými najlahodnejšími špecialitami. Okúste zrejúce syry z farmy Bukovina, mäso z volov, ktoré sú krížené s anglickým plemenom Skota z Bio Farmy Važec, či pravú divinu z blízkej farmy zo Starej Ľubovne. V Grandhoteli Praha ochutnáte aj na farme zrejúci hovädzí pupok, ktorý v reštauračnom A la carte menu podávame s fritovanou zmrzlinou z tatranského ihličia.

Záruka zdravých špecialít

Domáce produkty podčiarkne aj chuť byliniek priamo z hotelovej záhradky. Menu zostavené s dôrazom na liečivé bylinky a prírodné lokálne produkty je zárukou zdravých, voňavých a zároveň chutných špecialít. Ich chuť ostáva na jazyku aj v pamäti, kvalita a precízne spracovanie povzbudí a prelieči celé vaše telo.

Menu Grandhotela Praha****